Saturday, January 22, 2011

Bloglist Sandiwara Seorang Insan @ Syafiq Rosli




Assalam dan semoga ceria selalu

Lepas bekfas, jln2 bw sampai ke blog Sandiwara Seorang Insan i.e Syafiq Rosli. Terus, ingin join bloglist beliau. Kenalkan gender/jantina anda - Female/Male @ Pempuan/Lelaki. Itu shj. Yuk....jom join bloglist nih. Itu shj. Me - Female/Lady (de Thousand Ladies in me, never wanna be first lady eh). Sekian terima kaseh.


Menyelam sambil minum - Cerita tambahan:

Lepas subuh dah bekfast dgn satu mug Lacto Fiber, tentulah ia kaya fibre, baik utk usus dan nyahtoksik lemak berlebihan. Tubuh rasa lebih rengan dan sihat.


Sejam dua lepas tu haus plak, minum satu mug lagi nestum campur susu ka apa ka...


Kadang2 especially lepas mugrib kalu dah set mind nak study masa kat U dulu mwana minum dulub dan kini pun masih terus minum Kopimin Revel, kaya mineral, no cafein, manis sedang2 rasa mata segar utk mentelaah. Buat assignment pun rasa lancar tanpa gangguan mengantuk dan menguap. Skrg jadi amalan anak mwana kat UiTM, suka minum Kopimin Revell ni. Gi mana2 stokis Revel dan dptkan diskaun dgn mengguna My ID: 720615 sama spt tertera di sidebar. Murah... murah.... Promo laa pulak.


10 comments:

azieazah said...

Wahh memang menu yang sihat ni. Thanks berkongsi info.

tapi cawangan Revell tak pernah nampak pun area Cheras ni...:)

Citarasa Rinduan said...

lama tak pernah dengar produk revell..
dulu masa era 90an..populor abis...

ayu suka kesihtan...thanks berkongsi info

Nida said...

dulu selalu beli juga barangan revell... tapi memang susah nak cari stokisnya

mamawana said...

Aziezah

Cheras dgn Sg Besi tak jauh.. stokis Revell ada. Kat HQ Revell naik mnrail pun senang jer. Kat Wangsa maju pun ada.. Jln2 jadi sihat..

mamawana said...

Citarasa rinduan..

Now lagi meletop2 produk Revell. Mwana terus beli without fail TM mineral drops, kopi, sabun cuci baju, jus buah2an dll

mamawana said...

Nida dok jauh kat obersea, kalu sungguh berminat bleh pos kena postage caj....

sal said...

lepas makan tu selama sebulan..tentu mamawana tambah ayu dan slim macam gadis yeee...awet muda..huhu..

maiyah said...

dlu mak sy slalu beli itu ini sruh telan, tp skrg sy dah x larat nk makan lagi..

mamawana said...

Pembetulan ID Revel tu tambah MYKUL 720615

Amy Syaquena said...

Thanks for the info..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...