Saturday, December 18, 2010

PUPEL LIYANA GIVEAWAY



Assalam dan Bismillah.

Sambil menanti mentari pagi naik, dan siap breakfast, mama jalan2 blog walking hingga sampailah ketemu blog Cik Mazliana. Surprise, rupa2nya ada lagi GA akhir tahun 2010 ini. Hadiah yg menarik, hasil kerja tangan yang cute dan cun, semua pasti tertarik untuk memilikinya. So, apa lagi terbuka hati mama untuk join memeriahkan majlis. Boleh klik banner GA untuk menyertai.

Untuk menyertai kenalah juga menjadi follower 2 blog ini iaitu : http://pupel.blogspot.com/ dan http://ohhpupel.blogspot.com/

Dan komen pada ke dua2 blog tersebut:-


Komen yang simple dari mama ialah blog pupel tampak kemas bagai perabut dlm sebuah rumah yang disusun rapi, kotak kotak kabinet Rumah, Siapa Pupel, Facebook, Chenta dll dibina dibawah kotak pengikut, nampak jelas dan mudah dicapai. Mama pun suka warna purple. I like.

Untuk blog ni juga thumbs up sebab kemas dan teratur. Kandungannya ada target. Ada wawasan dan "bisnes minded." Cuba tengok hasil kerja di blog Puple cute craft juga kemas, , kreatif, unique, comel lomei. So, sweet. Anak anak dara mesti suka giler benda benda comel nih. Ada brooch eskrim, brooch keychain burung, cepit rambut pelbagai warna. What a good idea. Boleh terus maju ke hadapan ni andai di pelbagaikan lagi. Macam sarung pen dan sarung pensil, pensil box (memandai jer mama bagi idea gitu gitu. Heeee....jgn marah eh).

Kotak pesanan, cara membuat pesanan, tracking number, jejak parcel tertera sebelah atas blog berserta tanda harga. Sebarang pertanyaan melalui emel. Cuma nak tanya, andai ada sebarang kerosakan semasa penerimaan (kerosakan/hilang dalam penghantaran) tersebut boleh ditukar ganti pada barang yang baru?


Then, mama tag 5 orang rakan bloggers, beritahu pada mereka tentang tag dan GA ini:


Ada lagi hadiah2 kejutan. Awwww.....

Di komen entri blog pupel Liyana jangan lupa nyatakan nama anda follower dan url entri khas GA pupel ini. Done, that's all.

Tarikh Tutup: 5.00 petang Jumaat 31 Disember 2010


16 comments:

alienelliz said...

semoga berjaya!!! hehe =)

THANKS SEBAB KOMEN KAT BLOG ALIENELLIZ!!!..=)

kakpah said...

datang jenjalan. ada GA?.. kpah dah lama tak buat contest haha..

mamawana said...

Aii...ada 2 nelly...heee..nanti mama cek balik

mamawana said...

Salam alienelliz...welcome...suka suka

mamawana said...

Assalam kakpah

Mamawana baru belajar nak berGA...hee

mamawana said...

Nelly and Miraeona different bloggers...silap link...sowi

OLick SyaSya said...

dear tq...

sayangsayangibu said...

semoga berjayalah kaedahnya ye... ;p

mamawana said...

Assalam Miraeona - Simple is Beautiful

link to:

http://raidatulauna.blogspot.com/

mamawana said...

Assalam sayang2ibu...

Sajer jer suka suka....party hujung tawun.

wahida said...

gud luck my dear!! selalu singgah komen tp x follow saya sekali...mencik!!! saya tunggu tau!!

MOH KEMBARA said...

Salam Mamawana, selamat berkenalan. Ater sonok kome main GA yek! Buatler kome, smoga bertambah erat persahabatan!

haszuraidah ishak said...

wahhh..menarik nih..good luck dear..

Jom skodeng :Jom tambah pendapatan dgn Churp Churp^_*

PuPeL said...

time kasih mama atas penyertaan dan kumen bernas tu..sangat membina..untuk pengetahuan GA dilanjutkan tarikh..gud luck!

Shag said...

Good Luck, dear! :D

Entri Baru :
Bloglist Saya Budak Baru Belajar

Hunny said...

salam,

saya tak pernah masuk mana-mana GA. Jadi tak reti nak mulakan..:)Anyway, gud laks to mamawana..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...