Thursday, December 30, 2010

'PEACE CONTEST' by EZAN IDMA



Assalam,

Akhir tahun ni rajin lak nak join contest. Cuti banyak, dok umah, masak2 makan2 jalan2. So, santai2 gini rajin klik2 ronda2 blogging2, shout2 kat kotak2 kengkawan bloggers. Now, teringin nak join Peace Contest by Ezan Idma. Sempoi, comel, lawok pulak dah jadi mama2 nih cam bebudak peace sana peace sinuun...janji hepi. Tak gitew..? ihiikkss... Mama ditag so layan ajerlah. Dlm foto tu anak bujang mama yg terlebey gumbira posing peace, mama malu2 tucin. Meronda dan meredah bandar KL ini memang menyeronokkan dgn anak2. Almaklumlah bandaraya KL ni indah dan sana sini pelancong ramai di taman2 juga di Tugu Negara KL tempat mama posing tu. Kena amik turn juga kalu nak posing pot yg strategik. Ikut giliran. Dah snap cepat2 beredar sebab ramai visitors lain nak amik gambar kat situlaaa jugak. Ada omputih, India mari, China siap mintak anak mama tolong amikkan gambar depa depan Tugu tu pun ada. Pelancong dari China pun siap nak bergambar dgn anak mama gak. Heee....kelakar.

Terima kaseh pada Ezan sebab rajin wat contest ni. Kalu nak join klick ajer kat banner Peace Contest Ezan tu.

Dan mama tag 3 rakan maya. Di jemput dgn segala hormatnya untuk join contest ini iaitu:



Amacam Ezan? Settled. Bolehka? Dah jadi follower Ezan, dah buh pic peace, dah buh banner and link pic kat sidebar dan dah tag 3 rakan maya. Dan kena tinggalkan komen dan link entry kat komen blog Ezan. Sudaaaa..... Tarikh tutup 1 Januari 2011. The more the merrier dlm blog ni kan.

Ini adalah salah satu cara utk mendapat kenalan dan mengisi masa santai. Tapi jangan lupa tunaikan yg wajib dan jauhi yg terlarang dlm kehidupan seharian, samada dlm dunia realiti atau juga blogging. Semoga semua bloggers mendapat menafaat dan mengiratkan silaturrahim.

6 comments:

DiaUmaiNiNaz said...

insyaAllah...tq mama.

~CiK TiNieY~ said...

sporting!cayalah mama!;)

mamawana said...

Umai join jgn tak join..heee

mamawana said...

Cik Tiniey comei...sporting spirit..
blogging spirit...

Siti Safiyyah said...

heh sory arini bru berkesempatan nk mai tengok blog ni..wahh kene tag?? thanks tau! insya-allah ade masa saya buat k? :D

Siti Safiyyah said...

mama nak join bloglist saya ea? dah anta link belom?? sempat lg ni..hehe, saya pun tak tau ar problem cmane tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...