Friday, December 17, 2010

Marilah Masuk Contest - Jom Meriahkan Blog

Assalamualaikum dan Bismillah

Dah lama mama jadi silent reader blog blog yg selalu buat contest. Hari ni dlm sejarah teringin pulak nak merasa join contest dari blog yg sangat saya hormati :


Sempena follower ke 300, Tuan Haji Al bermurah hati dgn gembira dan ikhlasnye menyediakan hadiah yg lumayan RM300. Syarat2 dan caranya sila klik di blog Tuan Haji. Mama selalu jadi silent reader sesekali jer komen kat blog Tuan Haji Al ni. Yang berminat jomlah, moh komer ramai2 terjah dan join contest ni sebelum tarikh tutup. Suka-suka ada rezeki Alhamdulillah. Amin.

Mamawana Tag 3 blog maya berikut :




Apalagi, kengkawan, jom study and wat research for the answers. Insyaallah. Mudah2an. Just for fun, the more the merrier. Sempena follower ke 400 pulak, kita mintak Tuan Hj AL wat open house/gathering utk bloggers lak, pot luck pun takpa. No halnyer...(memandai jer mama ni) Ihiiikks.


4 comments:

maiyah said...

assalam..
moga berjaya.. sronok gak kan kalo ramai follower ;)

al-lavendari said...

salam.

terima kasih kerana sudi memeriahkan kontest pertama saya dengan turut serta.

fasal nak buat gathering tu, saya fikir itu cadangan yang sangat baik.
tetapi rasanya belum layak lagi saya anjurkan, sebab baru lagi berblog. bagilah orang yang dah 4-5 tahun berblog buat dulu.

Idalara said...

salam sayang mama..
nampak gayanya ida tk dpt nk join sbb ida belum penah ke luar negara...so bg peluang kat org lain je lah ye..

Idalara said...

Salam mama
oppsss..ida silap bacalah semalam...agaknya sbb mata pun dah laklok...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...