Saturday, December 18, 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!


Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!
Dari: 6 Disember 2010 - 6 Januari 2011
Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja oleh Itsy Bitsy Secrets ~

Beberapa hari yang lalu mama dah terbaca tentang GA MK3 @ Nani. Nengok bestnyer hadiah. Mama biarkan dulu, kemudian mwana ziarah lagi ke blog MK3 hati terus terpaut, tergoda membaca blog MK3. Nengok pula gambar triplets boys yang comel2 dan menggeramkan tu. Wah, bertuahnya Nani mempunyai 3 Hero Kembar. Sebesar-besar Anugerah Illahi. Bertambah bahagia keluarga Nani. Rupa-rupanya, sempena dengan ulang tahun perkahwinan Mama Kembar 3 yang ke-6, MK3 anjurkan 1st Giveaway! yg sangat hebat hadiahnyer. Hebak..hebak...loike..loike...ikut style trend remaja kini. Woot..woot... Kecil tapak tangan, Dataran Merdeka luasnya kesudian MWana utk menyertai contest ini. Suka, suka sebab kalu ada rezeki boleh dapat hadiah dan boleh mengenali serta mengeratkan lagi silaturrahim rakan-rakan maya dan bloggers.

MWana nak tag 3 rakan bloggers/follower Mwana kat sini. Sila, sila, jemput join tag mama ya caiyang:-


Jangan lupa link :-

Jadi follower Mama Kembar 3 dan itsybitsysecrets.blogspot.com

Sekali lagi jangan lupa tag 3 org rakan bloggers anda dan link entry serta link rakan2 di bahagian komen blog Mama Kembar 3.


8 comments:

zino said...

nak komen apa ya.. hehe

♥ manje ♥ said...

salam

hehe teringin gak nak join contest2nih tapi tatau nak mula mcmanne ~

Idalara said...

salam mama
ida ni tk penah join kontest pun..nama je dok sensorg tp mcm tkde masa je...asik keje je..

mamawana said...

Assalam zino

nanti mama visit yaaa...

mamawana said...

Manje...

Nanti mama cari GA then tag manje...ok

mamawana said...

Salam Idalara

Ni masa free aje...sambil klik2 blogging klik jer utk contest suka suka ni yang...

Mama Kembar 3 said...

Salam Mamawana. Thanks sbb sudi join & good luck dear! :-)

mamawana said...

Salam Mama Kembar 3...nak nak GA tu..Amin. ihiiikkkss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...