Friday, December 31, 2010

Maher Zain Nyanyi lagu Melayu - Insyaallah




Maher Zain - In the studio now recording Insha'Allah song in Malay :) http://www.facebook.com/MaherZain



10 comments:

Fadzli Amir said...

Best tu, buleh layannn..

kak Erna said...

salam mamawana..
ada tak pelat omputih agaknya nanti tukan..
lagu tu memang dah best..

Ummi Humaira said...

salam mama wana...

selamat menyambut 2011....

si bujang ummi amat meminati lagu2 Maher Zain..

mamawana said...

Assalamualaikum semua...

Dah agak dah sedari awal mesti maher Zain leh nyanyi dlm BM. Kan dia Maher. Bila laaa dia nak nyanyi guna lirik mama tu...(heeee perasan jap)

♥ manje ♥ said...

salam mama

manje pon minat maher zain
kalo dia nyanyi dlm lagu melayu
lg ar minat

moga mamawana sihat dan ceria selalu (^_^) ~

Arizakiah said...

i pun minat maher zain.tak sabar nak tunggu dia nyanyi lagu melayu.

Matika said...

mama prgi dekat blog tutorial ni..
ini yg trbaik bgi mamat..
sbb snang untuk bljar..
sbb mamat pun bljar dri sini..

http://jeritanblog.blogspot.com/

sal said...

lagu2 dia sedap2 kan? syahdu lagi..

Sirah@Cyrah said...

salam mama, blog hatikusirah dah tuko ke new address http://suarahatiaku.blogspot.com

hope mama akan pandangan n nasihat mcm selalu... :)

MOH KEMBARA said...

Salam Mamawana, ye ker dia nak nyanyi dlm BM? Hebat tu. Tercabar penyanyi Malaysia nanti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...