Friday, December 17, 2010

Kena Tag - Terliur Pulak Nengok GiveAway Haven Restaurant



Kenapa mamawana nak join kontest EYRIQAZZ.com. Hehe..Pertama kali sebab menghargai jemputan JAI dari http://www.teratakarmo.com/ Jai tag mama.

Peraduan ini dari empunya blog EYRIQAZ.COM - Great teacher Onizuka. Alkesahnya, Mama pun terus jadi follower Eqyriqazz. Bila mama masuk blog Eyriqazz ni rasa cam nak speaking lak. Moshi, moshi. Watakushiwa namaiwa Mamawana. Hait.. Eh, betul ker speaking mama ni.

Bila dah usya Food Review kat blog Jai, terliur plak nengok makan2an tu dan bling bling mata nengok cash voucher kat atas tu. Best bawak yang disayangi menikmati makanan mewah kat Haven di bawah sinar rembulan dan kerlipan cahaya lampu keemasan sekitar Petronas Twin Towers dan KL Tower tu. Nak pergi sendiri almaklumlah fulus pun ciput. Pitih takdok nok makang kat Haven tu. Kalu dapat cash voucher ni Wowww...melompat mama. Bestkan. Ada rezeki dapat ler. Utk lebih detail jom visit EYRIQAZ.COM . So, mama dah join contest ni. Thank you Jai sebab tag mama. Terima kasih daun keladi.


Ini link http://www.havenrestaurant.com.my/ Mama explore Haven tadi jap kat website dia.

Mama nak kena tag 3 rakan blogger yang disayangi. Jeng...jeng...jeng... Sekadar 3 nama yer:



So, moh selesaikan misi jemputan tag ni ya kengkawan. Tqvm frens.


13 comments:

Citarasa Rinduan said...

mama

good luck yer

semoga menang...leh lah berjimba-jimba kesana

Eyriqazz said...

salam..thanks join...

sonata anak kancil said...

semoga berjaya....hadiah boleh kongsi!

JAI said...

Hehe.. Gud Luck mama, Uihh,,tengok udang goreng tepung kat Hevan restaurant lagi tergiur mama, besau pulak tuhh..

New Hope said...

mmm bez tempat tu

KELUHAN PEMBAYAR CUKAI

sal said...

TAHNIAH le yek..rezki jangan
ditolak, musuh jgn di cari. Syukran.Almandullilah

Kakzakie said...

salam mamawana,

rezeki tak datang bergolek, kena usaha dulu...

moga impian menajdi kenyataan....

mamawana said...

Tq Citarasa Rinduan....

mamawana said...

Assalam Sonata...

Jom join sama.

mamawana said...

Ya lah kan Jai....lapor plak

mamawana said...

Assalam

Best yer tempat tu.. opposite Darby Park kan..

mamawana said...

Assalam Sal..

Jom join sama meriah kan contest.

mamawana said...

Kak zakie...

Salam ...heee.....apa2pon betul kena usaha kan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...