Thursday, December 30, 2010

Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"


Assalamualaikum..,

Dah lama perasan GA eqbal spt di atas nih. Bizi punyer bizi hyper active sana sini sampai dah nak hampir ke tarikh penutup dah GA nih. Tergerak juga nak join. Heee.....Jgn marah.

Hadiahnyer sangat menarik sebab belum pernah memiliki Hadiah dari IKEA. Setakat catalog IKEA tu banyak diterima dlm posbox. Nengok , baca and terpesona jer dgn gambar2 perabut serta hiasan dalaman IKEA tu. Bila terbaca kemurahan hati dari blog En Eqbal nih wowwww... baguznyer andai dapat ku miliki hadiah barangan IKEA itew.

Ada satu hadiah Table Lamp Ikea dan 10 hadiah saguhati Frame and Tea Towel Table IKEA. Nak..nak...nak....

Mama jemput seorg rakan maya utk join GA ini . Sudi sudikanlah sambut jemputan mama yer...


Join jangan tak join yer Shafa.

Terima kasihlaa wat GA nih...entah bertuah entahkan tidak, ada rezeki alhamdulillah. Namun di sudut hati tetap ada secuit rasa gembira dgn penyertaan mama dlm GA En Eqbal PHd Student - UPM nih. Hidup biar berkualiti. Tabik pada bloggers yg berusaha keras dlm perjuangan ilmu ini. Mama pernah lalui susah senang sebab pernah belajar dari zero..dlm kekurangan, kesusahan dan kepayahan. Ilmu dunia and akhirat wajib dijunjung. Harap2 anak2 mama yg asyik blogging pun akan berjaya sampai ke PhD cam En Eqbalzack ini. Caiyokkk...Insyaallah. Wassalam.

4 comments:

Shafa said...

thanks yer mama... nanti fa jawab.. ^_____^/ nak hadiah juga. nak nak!

mamawana said...

Cepat...cepat join Shafa...heeee

ummumishkah said...

Good Luck mama!

mamasue said...

waduh waduh...bestnya...tp too late dah lah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...