Friday, December 24, 2010

FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI




Assalam dan Bismillah...

Yeeehaaaaa......Mama ditag lagi utk join contest di atas. Yabedabeduuuuu.....Tq. Tq. Dah jadi follower tuan tanah contest itu iaitu Mr. F . Dah lama gak tak guna barang bodyshop ni. Mama suka haruman, pelbagai sabun dan wangian mandian dari bodyshop. Like, like so much. Rasa kelasss gitu. Kalu ada rezeki menang...alhamdulillah. Amin. Anybody interested to join just click


Sambil berblogging dan fb dgn anak cucu (eh....mama dah ada cucu ker?...cucu sedara kihkihkih), pengisian waktu best gak join contest montest ni. Terima kasih kepada yg meng'tag' mama dan Mr. F ( a future landscape architect) yg memberi peluang bloggers utk menyertai peluang keemasan ini dgn hadiah yg sungguh menarik.

3 perkataan: Flying Mama Ribena

Kegembiraan di Pantai Bras Basah Langkawi kami abadikan dgn style lompatan kegembiraan cam kanak2 Ribena dapat gula2. Ada style..., ada gaya tak? 1, 2 , 3, Snap. Yeeehaaaaa...Merdekaaa pas tu terjun ke laut yg airnya membiru, sungguh indah pantai itewwww...

nyabHHadiah2nya berupa:

1 x 1st Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM100.00

1 x 2nd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 60.00

1 x 3rd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 40.00

Now, mama tag 3 rakan bloggers:


tarikh tutup:

31 DISEMBER 2010

Bolehker camni? Mama kureng expert copy paste link to link ni.... Dengan segala hormatnya, mama menjemput En. Zino, Cik Manje dan Cik Sal untuk menyertai contest ni. Jom....tepek jer gambar sendiri, keluarga and anak2 yg terbang2 gitu utk menceriakan lagi majlis blogger ini. Jom. Komer. Moh kiter terobang.... Assalam.









26 comments:

mr.F said...

yeay! followers mama ke 400!

ok..proceed...nice pic! tengs sebab sudi join n all the best ya ! =)

mamawana said...

Yeay...Tq Mr.F penggenap follower ke 400. Moga Mr. F terus sukses.

sal said...

Mekasih mamawana..moga bertuah selalu....

♥ manje ♥ said...

salam mama

hehe kalo manje smpt manje join oke... ngah bercuti2 ke selatan ni ~

kakyong said...

gud luck.. xde gambor terbang2 mcm ni... huhuuu

Zaitun said...

Semoga berjaya dapatkan hadiah2 tu.

soffya cik bulan said...

rajin mw join contest ek..;)
gud luck..:)

DiaUmaiNiNaz said...

salam kenal dr dinaz..

noname said...

langkawi, aiihhh..kena melawat blog aku kot geng..hahhaha

okay ker cuti kat sana, nanti leh wat review

noname

dilla karim said...

FOLLOW & LINK ME AND WIN FREE GIFTS

YanaMIB said...

ohoo hadiah yg sgt menarik! body shop tuuu...auww~ gud luck!

zino said...

tak jumpa lagi gambar lompat ni hehe

CIKDAH said...

Aslmkm.
Kata bloggers kalau nak ramai followers kena buat cenggini! Aduh saya kurang minat, camne? :)

Norhafiza said...

salam mama..
wah seronoknye nengok mama terbang bagai tu..terasa nak terbang gak la hihi..

sal said...

assalamualaikum MAMAWANA..
Trimakasih tag kita, maaf ye xde pic lompat2 n tak pndai nk masuk, anyway diharapkan agar mamawana gembira dgn pertndingan suka2 tu n dpt apa yg dihajatkn..good luck..

misz FaTiN said...

gudluck mama..^_^

cantek lompatan 2.. :)

mamawana said...

Sal and Manje

join laa jom..

mamawana said...

Salam kakyong...

sempat lagi terbang ek..jom

mamawana said...

Assalam

Zaitun and Soffya CikBulan..
Saje jer mama suka sukajoin..

mamawana said...

Assalam DiaUmaiNihaz...

Unik and sedap nama tu..

mamawana said...

Salam noname

Welkam...var var inggervar..

mamawana said...

Assalam En Zino

Lompat jer snap lompat dgn anak2 sempat laei tuuu

mamawana said...

Assalam Cik Dah

Dah lepas setahun lebih blogging baru nak minat GA...contest nih...heeeee

mamawana said...

Assalam Norhafiza..

Jom terbang2 selalu...

mamawana said...

Assalam Sal and Miss Fatin...

Lompat sikatak lompat....suka suka jer..

mr.F said...

Tahniah kerana telah terpilih untuk TOP 50 FEEL FREE TO FLY CONTEST.
Sila rujuk link ini untuk ke entri TOP 50

http://falihinjasmy.blogspot.com/2011/01/feel-free-to-fly-contest-top-50.html

dan link ini untuk prosedur pemilihan pemenang.

http://falihinjasmy.blogspot.com/2010/12/feel-free-to-fly-contest-prosedur_27.html

Tahniah sekali lagi dan selamat menyambut tahun baru! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...