Thursday, September 30, 2010

Jalan2 Open House..

Salam, Bismillah. Tengahari tadi sempat gi jemputan Eid MIDF di Hotel Nikko. Jom jenguk2 foto. Makanan mewah....

ABC...wow....


nyum...nyum...nyum

My Boss..


Ehem...ehem...

Roti Pita...

Ni Jamuan Eid PNB di Dewan Perdana Felda, semalam. Pudings, cakes, cookies, fruits. Tengok ajer...control..control makan..

Mengancamnyer buah2an ni.

Ribuan jemputan Menteri and the VIPS, Pengarah2 korporat dll

Yang bawah ni, hmmm.. jamuan EID JIM di Gombak 26 Sept lalu. Best dpt jumpa and kenal rakan2 JIM. Pun macam2 ada, satay, nasi impit, roti jala, rendang yg sedap2...


Sumbangan untuk Anak2 dari sekolah Tahfiz...

you see....lots of buah2an tempatan.

Senyuman muslimah JIM



Sporting, Thanxs, Couple ni sudi berposing...Asha, your teh tarik fuhh...superb

Ni plak, open house di rumah Tan Sri Hamad Kama Piah, Gombak (berhampiran zoo view)



Sempat mama turun padang tolong potong bawang, cili, kentang utk jamuan eid penduduk kawasan rumah sekitar, jom nengok lagi...




Lastly, senyuman Datin di Jamuan Eid EON Hotel Crown Mutiara, KL. Tak larat dah nak makan, tengok ajer, seronok dok pi jumpa kawan2. Foto raya kat kampung tak dpt2 lagi. Kalu posting kat sini gempak gak........
Esok, minggu depan ada lagi open house...yahuuuu yabeda beduuu....makan lagi.....

16 comments:

Sirah@Cyrah said...

hmm...bestnyer mama attend byk open house...^^

zino said...

meriah nya .. hehe

Ummi Humaira said...

salam mamawana...

syoknya makan2 ,

bila nampak daging salai kat Hotel Nikko tu teringat kat kota mekah...

he he he berangan nk gi mekah lg ler ni...

ashra said...

salam mamawana..besnyee..
saya weekend ni baru dapat banyak jemputan open house.hehe

kakcik said...

Mewahnya makanan... banyak yang tak habis agaknya, kan?

kak Erna said...

salam mamawana..meriahnya..banyaknya makanan...roti pita dan ABC..sungguh menyelerakan..

Pn Kartini said...

salam my dear mamawana:):)

woww!!byknya makanan..meriah!kiranya macam2 ada:):)

Mama..lepas2 niii kena start diet nihh!!:):)
;)

mamawana said...

Salam sirah...zino..

Meriah. FYI, mama tak larat pun nak makan. Sajer pi jumpa depa. Ya lah seminggu dok sakit tekak, batuk, suara pun serak tak leh kuar...

mamawana said...

Salam ummi and ashra...

Kat open house ni berani makan sekeping dua jer daging...pastu nengok ajer. Sedap macam mana pun...hmmm control...heeee

mamawana said...

Salam kakcik..

Mewah makanan..ribuan yg dtg tentu habis, kalu tak habis kasi pelayan tapau ajerlaa....kalau bleh kami pun nak tapau...heeee

mamawana said...

kakerna...pn kartini...

Makanan mewah...memang control...tak leh makan pun. pi networking ajer.

izan said...

best lar... makan2... tmbah nmpk lak daging bergantung kat tmpt salai tu... nyum nyum... pas tu nmpklak halwa... yayaya... sumenyer kita nmpk ....hehehe... best.

ALoNa Cintamaniszlite said...

pergh!! kalo sy ada kat situ..semuanya sy nak rasa, hahaha..
Tp kena makan sikit2 laa, ngee

sal said...

salam.wah berselera sekali apb melihat hidangan2 yg sedap2....

Kamsiah said...

waaa..kalau mcm ni punya makan..mau naik berkilo2 berat ni pas raya..

kakyong said...

bestnya makan2 jamu perut...
sedap2 belaka... dah lama tak merasa makanan di hotel...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...