Sunday, June 13, 2010

Work3, Stress, Headached, Shopping, Dinner, Enjoy.....


Salam Pertemuan, salam caiyang...mama kembali bersiaran setelah minggu2 diuliti kepenatan sebab terlebih hyperaktif gamaknyer. Heeeee..... Kerja, kerja, kerja penat dowh....stress, sakit kepala rasa nak tercabut urat2 sendi2 bahu. Nak gi spa urut aisehmen tengah bulan lak not enuf cash. Mama dpt MC 2 hari minggu lepas sampai seminggu tak masak weh...main nasi bungkuih ajer. Alhamdulillah dan pulih kembali. Dan cerita ceritun mama sisipkan disini...layannnnn.....

Sempat attend Dinner Msian Rubber Products Manufacturers' Association di Corus Hotel, Ampang 12 June 2010, sabtu lalu. Menu Chinese style maa......Set fan......Ikan Kerapu Kukus...nyum nyum nyum.....

Ayam Goreng bermadu and lemon

Mixed steam Vege......brokolinyer rangup sekali..... yang tengah tu sayur pucuk membaluti karot, jagung muda dll sayur2an


ada shark fisn soup sambil dihibur oleh Band Rhapsody dari Penang


My frens...jangan malu2...rugi tak habiskan shark fins soup tu...

Pencuci mulut....Longan

Shopping pagi Sabtu, cari brg2 keperluan Wana dan Sharan

Shopping lagi kat Tesco Ampang, Wana try spec baru


Rasa cam kenal jer mamat ni. Awat dia dok jaga depan pintu kedai jam...
Pelakon Daniel Wuu Filem Police Story 2

Jln2 ke Low Yatt..Pasar PC, umat manusia berasak2 ngalahkan pasar ikan Chow Kit


Jalan2 lagi kat Jln Tuanku Abdul Rahman...cari2 jam

Jam tangan utk Sharan...Fosil. Tag Heuer utk Wana (Cewah bunyi cam oghang kayo...ihikks)
Nyamar jadi oghang kayo...kayo angan2... Saper nak oder jam mahal2 ni buleh contact mama...ihiks........special discount for you......ngeh


Wana dah dapat Lappy baru utk dibawa ke UITM Sri Iskandar, Bota Perak 26 June 2010 nanti.


Sharan pun tumpang sekaki dpt new T Shirts


Tambah koleksi baju kurung. Kat Sri Iskandar Bota kena banyak pakai baju kurung...Ya ker.? Kena tutup aurat baik2 malu dekat dgn orang kampung atok opah tu... Nanti orang kg. tanya anok saper tu......ater pakei nyer naper macam tu ker...? Macam mana ker gamoknyer.

Habis redah Teso Ampang, JM Barianni...sodap

Posing gediks jap. ihiiiiks

Work...work...work...Oh my God...US Fed Chairman says will keep interest rates low. China denies it is reviewving its US bonds.. Harga saham merudum....Greece crisis. Oil spill...Mexican Guld....FIFA World Cup.....bloomberg......bla...bla...bla......aaarrrggghhhhhh!#@??????!!!

U buy high u selll higher...buy on weakness maaa......come on man......
I dont want to loose my money

Aku The Macho Man

Bloomberg ka.....Pak Man Telo ka.....Labu Peram ka....ada aku kesah? wakakakakaka

(Sekadar cerita ceriti utk menghilangkan stres....stress lagi.....yuk solat Tahajjud...)

12 comments:

cemomoi said...

amboih yerk shopping sakan satu kl, abih lalu segala barang kat kl ni

pak long said...

salam...
amboi bestnya jamuan tu...
buat wana...blajor leklok..lappy dah dapat...
moga mama terus dirahmati ILAHI

Lovely Kitchen said...

salam mama..bestnya shopping n mkn2...

idayusof. said...

JM beriani tu mmg sedap.Ida pernah makan kat Tesco Shah Alam.Sesekali shopping mmg habis duit tp duit ni cari banyak mana pun tak cukup.Ada jer benda yg nak dibeli.

mamawana said...

Salam cemomoi...

Redah satu KL tapi beli apa yg perlu aje...heeee...tengok budget

mamawana said...

Salam paklong...

Ituler harapan semoga wana study sampai berjaya....

mamawana said...

Salam lovely kitchen

heeeee........mamammamam

mamawana said...

Idayusof.....Idaaa.....

welkam...miss uuu.....heeee

secangkir madu merah said...

salam mamawana, sedapnya shark fin itu...

puitis cinta said...

yum2....sedapnya//...:p

al-lavendari said...

salam. terima kasih kerana singgah blog saya.

bila nak pos entri baru ?

Ibuhani said...

shopping utk anak2 time.......so wana dah gi Uitm.....bljr rajin2 wana n mamawana....smoga sihat dah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...