Saturday, April 10, 2010

RED CARPET - ANITA, SHEILA & FAHRIN Glitz & Glam


Salam caiyang semua. Mama in the house... ihikkk. Nak share sini, Rabu lepas
Mama dpt jemputan rakan setugas utk menghadiri Majlis Red Carpet Glitz & Glam
(Wowww hebattt)... organised by PNB Darby Park. First time ler katakan snap2 foto
Diva Anita, sambil dia nyanyi2 pandang mama masa mama dok action2 snap gaya2 dia
masa dia nyanyi......(tapi mama tak sempat nak salam dia, bila dia turun stage peminat dok kerumun). Jom layan gambar2 ni......



Masa ni mama betul2 dok kat lantai depan stage nak snap foto Anita.
Nak amik the best angle lah kununnyer.



Cantikkkk......Gegar stage you..


Caper ni? Kenal ker? Heeeee.... Merahnyer....

Ni lak. Aritu jumpa Anuar ni jumpa kakak dia lak, Ziana Zain.


Fahrin sbg MC. Ehem...jgn jeles foto berdua ditengah2 tu. Ihiiiikkk.




Tq Etiqa. Terima kasih Daun Keladi Lain tahun jemput kami lagi. ihiik.

7 comments:

annie said...

jelessss...... yg lain2 tak kisah, yg ngan fahrin tu yg kisah !! hehehe

Datin El said...

bestnyerrrrrrrrrr.

idayusof. said...

Jeles yg amat ni.Fahrin.........

Atikah said...

Salam mama,
Seronoknya jupa artis...

mamawana said...

annie...jelessss tahap mana tuh...ihik

mamawana said...

Ida...jelessss gak eh... Suker wat org jeles. ihikk

mamawana said...

Atikah tak jeles keeerrr...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...