Saturday, April 10, 2010

Award And Exclusive Award

Mama pun ada hajat nak sampaikan award ni pada teman-teman penghibur maya yg sudi berkongsi ilmu dan resipi hebat, berpesan2 pd kebenaran & berpesan2 pd kesabaran, bermesra dan bercerita tentang kehidupan yang indah. Semoga sudi menerima dan semoga hidup dimurahkan rezeki, semoga diberkati dan vogue selalu.

Jom, Kalu boleh mama nak bagi pada semua teman2 bloggers award ni,
mana yg tak tersenarai sila ambil ya. Jangan malu-malu. Jemput silakan :-

16. Kamsiah
17. Sinomosa
18. Atikahnr
19. Izan
20. maiyah
21. Puan Kartini
22. Datin El


Blog ni Mama terima dari my lovely fren Kamsiah. Tq. Tq. Mekacih kerana sudi
memberi mama award nih. Suker, suker, suker....

13 comments:

annie said...

thank you mama, I love U, dah ambik dah, dah gantung pun kat dinding rumah.

Pn Kartini said...

Salam..:):):)
Sukanyaa...Thanks my lovely mamawana..:):)
Tapi kan...mungkin sis tak perasan kut..tinie pun ada bagi award kat akak jugak tauuu..:):)Muahhsss..:):)

manje said...

salam mamawana

exclusive award tu cantik!!! :) ~

qaseh mas said...

salam mamawana
ekslusif sangat award tu.
cuantik ngat.terima kasih ya atas ingatan mamawana pada Mas.

kak Erna said...

salam mamawana..terimakasih..nama akak tersenarai untuk award..tapi belum gantong lagi..ananti akak gantong kat dinding ye..
waaa..serononya mama dapat jemputan red carpet tu..jumpa ramai penyanyi lagi..seronok dapat engok gambar anita dan ziana..

Ibuhani said...

TQ Mamawana....k.ani letak dlm label AWARD tau...........:)

Kamsiah said...

SALAM
WOW...HEBATNYA AWARD MAMA...SET BARANG KEMAS DARI HABIB HEHE...LENGKAP DGN SUBANG,CINCIN,SEMUA ADA...

pak long said...

salam buat mama....
arwad tu kita dah angkut balik blog kiter..mekasih banyak

Idalara said...

salam mamaku syg..
tq bnyk2..nnti ida ambik ye..

Nida said...

Salam Mama..

wah.. bestnya nama Nida pun ada juga..

Nida dah gantung tau kat dinding blog..:)

mamawana said...

Salam caiyang semua...

Rindu kamu semua.

Atikah said...

Salam Mama,
Terima kasih mama... cantik sgt award tu...

Syuhada Kamal said...

salam mamawana...sori br perasan mama bg awrd ni kat sy..terima kasih banyak2..suka sgt..:)..sy amek yer..thank again..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...