Sunday, January 31, 2010

Keletah Putri dan Putra Hatiku

Wana, sejak kecil memang hantu camera....sampai laa ni. Minat interior design, multi media graphic, culinary arts.... Mana-mana jer wana....nanti belajar tinggi2 sampai amik Master yek... Master dapur pun takpa. Cam Chef Wan....


Wana, hepi dapat hadiah skirt (birthday 1 tahun) dari Mak Teh

Putri ku dah Graduate (hihihi) di usia 6 tawun, Mesjid Negara, K.L

Sukernyer putraku (shahdan nama glam), pertama kali pakai kupiah pemberian Mama sekembalinyer Mama dari Mekah

Putra mama pun graduate jugak macam kak long dia.......

Shahdan (dah besau), suker wat magic (peminat David Blaine), suker guitar music-jamming (peminat Aizat) , kreatif ....rajin masak burger. Nak jadi Chef jugak kut. Aper-aper jerlah shahdan.

Mama dlm latihan komandor kat Gua Kota Gelanggi, sup sap.... sup sap ......... kuar masuk Gua Angin, Gua TOngkat, Gua Gajah dan... dan................... banyak gua daaaa........
Tu dia........Gajah dah mai..........
Sekian, just to share some sweet memories. Adiosss......
Ilalliqa' Ma'assalamah

22 comments:

ummi humaira said...

salam hjh mama wana ....

putra putri hjh sekarang dah berapa usia mereka ek ?

Kamsiah said...

salam..
hmmm baru boleh drop komen...
mama ada berapa org anak semuanya?

mamawana said...

ummi humaira....mamawana haji kecil jer...heeee... Putra putri tu now dah 18 dan 15 tawun...

mamawana said...

kamsiah... itulah 2 org. yg ketiga simpan :-)

mamawana said...

komando tu tahun lepas 2009. Tahun ni tak tau masuk hutan banat mana lak....harap2 dapat gak susup sasap underground lagi...adventurous hmmmm

ALoNa [CintamaniszLite] said...

syok ler wat aktiviti masuk gua..masuk utan, kan??

kita boleh teroka keindahan alam yg tersembunyi...hehe

ummi humaira said...

salam hjh...

ooooo anak ummi yg sulong br 17 thn .

sonata anak kancil said...

dah besar anak mama ye....semoga anak2 terus cemerlang

mamawana said...

Yezzaaa cintamanisz...pemandangan dlm gua sungguh cantik dan mengkagumkan. Dok explore dlm gua dan peserta diwajibkan tinggal di satu sudut terpencil selama 1 jam sendirian(bermula jam 12 tengah mlm - 1 pagi) jenuh ler berzikir dan segala macam ayat suci di baca. Kuar hutan hampir jam 2 pagi kut sebab cari jln kuar ramai. Macam2 bunyi ader daaa....... bunyi bunyian alam semula jadi. Takdak hantu pong. hihihi....

mamawana said...

ya ummi humaira. Itu ajelar intang payong mama dua jer.

mamawana said...

ya ummi humaira. Itu ajelar intang payong mama dua jer.

mamawana said...

Salam sonata anak kancil. Hmmm...jenuh jerih perih membesarkan dua org ni jer dgn penuh keindahan. Mana pergi depa ni la body guard mama. Mamawana pun dah jadi lebih kecik dari depa. Saiz kasut yg lelaki tu leh capai 8-9. Tinggi nak capai ker 6 kaki lebih tuuu...

pak long said...

salam buat mama...
pak long doakan moga semua anak-anak mama berjaya dunia dan behagia diakhirat..amin

LiNda said...

salam mamawana...

Nostalgia kannnn...

dah besar anak2 mama . Tahniah and saya tumpang gembira dan bangga .

Idalara said...

wah...anak mama ni ada harapan jd cameraman terkenal ni..
anak mama mcm anak ida juga suka buat magic..kalu tguk magic kat astro tu tk berkelip mata..mudah2an anak2 kita berjaya menjadi insan cemerlang dunia dan akhirat.insyaallah

Tie said...

Salam,

tengok batu dalam tu takut lak. Ingat hantu tadi, hihi..

Nida said...

Salam mama..

Nampak seronok latihan komando tu... , Gua Angin ada banyak angin ke dalamnya mama sebab kalau Gua Gajah ada gajah...

mamawana said...

Salam hormat pak long.

Setinggi mana belajar sama2 kita berdoa agar anak2 kita semua menjadi insan solleh anak2 yg mencintai iman dan alquran. Amiinn.

mamawana said...

Linda salam sayang dari mama.

Semoga Linda juga di alam kebahagiaan. Amiiin

mamawana said...

Idalara,
Puchong tu tak jauh dari tempat mama. Satu hari nanti, jom kita berkelah ker...gi PD ker bawak anak2 sekali. The more the merrier. Kalu mama booking chalet di P.Dikcson nak join tak.

Saper nak join angkat tangan. Kita wat gathering...

mamawana said...

Tie...

Mama pernah gak...selalu nampak hantu. Tapi bukan dlm gua tu. Kat KL nih banyak hantu.. heeeeeee......

mamawana said...

Ya Nida....with love from me to you.

Dah jenuh masuk explore dlm gua angin jln kuar kena gi panjat sampai ke puncaknyer. Dah sampai puncak memang angin berdebus2 cam air cond....seronok...dua ronok, beronok2 cam kata Johan raja lawak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...