Sunday, November 15, 2009

17 Tahun Tak Jumpa



Sajer nak share cerita kat sini... Dlm seminggu dua yg lalu (if I'm not mistaken...ceh cakap omputih sket) , Kawan lama yg dah lama tak jumpa (dulu pernah satu pejabat) kira2 17 tahun dahulu dtg ziarah kawan2 lama kat opis mama.  Wah...meriah nyer bila Enchik Azman Hisham Che Doi mai.......  Seronok bercerita, bersembang, bernostalgia kisah2 lalu semasa kami sama2 di bawah satu bumbung/seopis kat bangunan UMBC dolu2.  Kami sempat pi lunch kat Saisaki, Restoran Jepun.  Ainol dan Azie pun ada cam dlm gambak tu la...... Pasai makan macam2 ada, shark fins soup, cawan mushi, oyster, salmon, tuna raw/mentah2, pelbagai sushi beserta masakan Msia cam biasa semua ada.  Saper yg tak biasa makan oyster, squid dll mentah2 tu mai sini. Sedapppp.....boleh cuba.  Ada berani ka?


Jom... Makan jangan tak makan.  Nyum..nyum...nyum... Mama makan cikit jer, seketul oyster mentah, sebab allergic sea food, nasi goreng, sushi, kueh muah, pudings, kek cokelat cikit2 jer.....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...